X

Cum se prepară friptura ideală de Paşte: Miel în sos de roşii/ REŢETĂ

Așteptată tot anul, friptura de miel este cel mai așteptat moment al mesei. Iar dacă o prepari cu suc de roșii va fi un adevărat deliciu!

De ce ai nevoie pentru friptură de miel în sos de roșii

1 pulpă de miel

1 lingură ulei

5 căței de usturoi

5 crenguțe cimbru

200 g sos de roșii

200 g fasole fiartă

apă

sare

piper

CITEȘTE ȘI: Viața în bucătărie poate fi mult mai ușoară! Ai nevoie doar de aceste cinci cuțite

Specialiștii ne dau o veste proastă: Cât timp ai la dispoziție pentru a bea vinul după ce ai desfăcut sticla

Cum se prepară friptura de miel în sos de roșii

Pui pulpa de miel într-o cratiță și o acoperi pe jumătate cu apă, o condimentezi cu sare și piper, după gust.

Adaugi cățeii de usturoi curățați și crenguțele de cimbru, acoperi cratița cu o folie și o dai la cuptor aproximativ 2 ore. Scoți folia din când în când și verifici dacă mai are apă și dacă s-a pătruns carnea. Potrivit clickpoftabuna.ro, când furculița intră cu ușurință în carnea de miel, adaugi sosul de roșii, fasolea și mai lași cratița la cuptor 30 de minute, fără folie.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro